Toch een kortebaanseizoen op Kortebaandraverijen.nl

29 april 2020 -

Geen kortebanen, in elk geval tot 1 september. Toch willen wij het seizoen niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen weken hebben wij gewerkt aan een alternatieve kortebaankalender. De activiteiten variëren van het belichten van koersen over de hele wereld tot een fietstocht langs alle kortebaanplaatsen met bijzondere ontmoetingen. Het wordt een ander kortebaanseizoen dan je gewend bent, maar met elkaar gaan we er iets moois van maken!

Vooral rond de dagen dat er normaal een kortebaan gehouden zou worden, vind je op onze website volop vermaak. Op de dag van elke kortebaan belichten wij een koers ergens in de wereld in samenwerking met Runnerz. Hierdoor kunnen de dorpen en steden in plaats van hun kortebaan online toch genieten van paardensport en eventueel een weddenschap plaatsen. Op de alternatieve kalender is dit te vinden onder de naam challenges. Wij zorgen voor een voorbeschouwing en tips met het enthousiasme dat je van ons gewend bent. Eén koers lichten wij uit als hoofdkoers. Hier kun jij als ‘Vriend van de Kortebaan’ jouw tips voor insturen. Hierdoor hebben wij komend seizoen ‘gewoon’ een TipCompetitie.

Op Kortebaandraverijen.nl lichten we bovendien een oude editie van de betreffende kortebaan uit door middel van het tonen van een samenvatting. Ook krijg je een mooi overzicht van de laatste edities en bespreken we onze mooiste herinneringen aan de kortebaan in de podcast.

Lees verder op Kortebaandraverijen.nl.