SEO copywriter in Leiden: Mathieu Hilgersom

12 september 2019 -

Op zoek naar het juiste verhaal of de beste manier om uw evenement of organisatie te promoten? Hilgersom Tekstproducties komt graag voor u in actie! Wij kunnen een communicatieplan opstellen en uitvoeren en schrijven teksten voor onder andere websites (expert in SEO), magazines, tijdschriften en kranten. Met onze passie voor en ervaring in de sport kunnen wij in deze prachtige branche veel voor u betekenen.

Mathieu Hilgersom is in 2006, direct na zijn opleiding Communicatie, gestart met Hilgersom Tekstproducties. In eerste instantie was hij breed inzetbaar en schreef teksten over diverse onderwerpen voor een brede groep klanten. Omdat sport zijn grote passie is, besloot hij na een aantal jaar zich hier volledig op toe te leggen.

De KNVB is vanaf het eerste uur een grote klant. Hij schrijft voor de diverse websites, programmaboekjes en andere communicatie-uitingen. Ook in de paardensport is Mathieu al jaren actief als verslaggever. Hij begon in het jaar 2000 op zestienjarige leeftijd met het schrijven van kortebaanartikelen voor het magazine Draf & Rensport en doet dat nu nog steeds. Ook de Atletiekunie is een trouwe klant.

SEO copywriter in Leiden

Daarnaast heeft hij vijf jaar het Kortebaanjaarboek uitgegeven en is in 2012 gestart met Kortebaandraverijen.nl. Deze website heeft als doel om de sport te promoten. Samen met de diverse kortebaanverenigingen en -stichtingen voert hij hiervoor het door Hilgersom Tekstproducties opgezette promotieplan uit. Hij krijgt hierbij vrijwillige hulp van een deskundig team dat bestaat uit André Hilgersom, Benjamin Hilgersom en Ruud de Groot.

Mathieu schrijft teksten (met zeer veel aandacht voor SEO) en ontwikkelt communicatieplannen. Bovendien heeft hij een cursus gevolgd voor video- en videobewerking. De afgelopen jaren was hij actief voor onder andere Ajax, Sportief Nederland, Arko Sports Media, NuSport, Sport & Life, Euro-Sportring en Voorschoten’97 Atletiek.

Klik hier voor meer informatie.