Over Hilgersom Tekstproducties

Hilgersom Tekstproducties is een communicatiebedrijf dat zich volledig richt op sport. Hier ligt ons enthousiasme en talent. Hoewel tekst de basis is, zijn wij inzetbaar voor de volledige communicatie rondom uw evenement of sportieve organisatie.
Meedoen is niet genoeg, met ons gaat u altijd voor de overwinning!

Mathieu Hilgersom

Tekstschrijver sport en sportjournalist
Mathieu Hilgersom is in 2006, direct na zijn opleiding Communicatie, gestart met Hilgersom Tekstproducties. In eerste instantie was hij breed inzetbaar en schreef teksten over diverse onderwerpen voor een brede groep klanten. Omdat sport zijn grote passie is, besloot hij na een aantal jaar zich hier volledig op toe te leggen.

Lees meer over Mathieu

Ons team

Mathieu is goed bekend in de communicatie- en sportbranche en kan daarom gebruik maken van de expertise van vele specialisten. In zijn netwerk zitten onder andere collega tekstschrijvers, vormgevers, fotografen, cameramannen en social media-experts. Hilgersom Tekstproducties heeft daarom de mogelijkheid om voor elk communicatieproject te spelen in de sterkste opstelling.

Lees meer over Ons team
KNVB.nl

Hilgersom Tekstproducties schrijft verhalen, artikelen en korte nieuwsberichten voor KNVB.nl. Bovendien is hij voor OnsOranje de vaste volger van Jong Oranje. Ook helpt Mathieu mee met de invulling van de vaste pagina’s op de website.

KNVB.nl
Atletiekunie.nl

Hilgersom Tekstproducties schrijft voor de Atletiekunie onder andere best practices over verenigingen die een bijzonder beleid hanteren. De verhalen zijn een handvat voor andere clubs om vooruitstrevend te zijn.

Atletiekunie.nl
Kortebaandraverijen.nl

Hilgersom Tekstproducties promoot met Kortebaandraverijen.nl de kortebaansport met verslaggeving, het opstellen en uitvoeren van het volledige mediabeleid en neemt het initiatief voor diverse acties om de sport verder vooruit te helpen.

Kortebaandraverijen.nl