‘Met het complete pakket van VoltaClub is alles met elkaar verbonden’

2 september 2022 -

ASV Eibergen is één van de eerste verenigingen die gebruikmaakt van het complete pakket van VoltaClub. Hierdoor heeft de vereniging naast een gemakkelijke ledenadministratie en app sinds kort ook een compleet nieuwe website. Penningmeester Peter Oude Hilbert heeft de overgang namens het bestuur begeleid. Hij is blij met het resultaat en verwacht hier de komende jaren de vruchten van te plukken.

De Atletiekunie ondersteunt met VoltaClub, in samenwerking met technische partij Focus on your Sport (FOYS), verenigingen en loopgroepen op het gebied van administratie en communicatie. Met het gratis basispakket kunnen aangesloten clubs eenvoudig vanuit één platform hun hele administratie uitvoeren. Daarnaast vinden leden, vrijwilligers en fans clubinformatie in de gepersonaliseerde app. Steeds meer verenigingen en loopgroepen maken de overstap naar VoltaClub. Zij hebben hierbij de keuze om ook een nieuwe website te laten ontwikkelen die volledig samenhangt met de app en de ledenadministratie.

Dit extra gedeelte is niet kosteloos, maar het is wel de investering waard. Dit weet ook Oude Hilbert. Hij presenteerde namens het bestuur in mei van dit jaar de nieuwe website van ASV Eibergen. ‘Als we nu een bericht plaatsen op de website, staat dit direct in de app. Je kunt daardoor heel gemakkelijk je leden bereiken. En als iemand zich via de website aanmeldt als nieuw lid, staat hij of zij automatisch in onze ledenadministratie. Het is ideaal. Het bespaart ons veel werk.’

Lees verder op de website van de Atletiekunie.