Wat kan Hilgersom Tekstproducties voor u betekenen?

Wij zijn sportief en kennen de sportwereld als geen ander. Ons talent ligt echter niet binnen, maar (net) buiten de lijnen. Achter elke sporter zit een verhaal. Een verhaal van passie, inzet, diepe dalen en prachtige hoogtepunten. Een verhaal dat wij perfect op papier zetten of via fotografie en video fraai in beeld brengen.

Naast tekst, fotografie en video verzorgen wij voor u graag de gehele PR en communicatie van uw sportieve evenement of organisatie. Van het maken van een communicatieplan tot het schrijven van persberichten, het opzetten en uitvoeren van het social media-beleid en het onderhouden van perscontacten. Wij luisteren naar uw verhaal en gaan met dezelfde passie en inzet aan de slag.

Tekst

Teksten die overtuigen en enthousiasmeren

Freelance sportverslaggever in Leiden
De basis en de oorsprong van Hilgersom Tekstproducties is het schrijven van teksten. Wij zijn beschikbaar voor een interview met een sporter of een enthousiaste sponsor. Ook maken wij graag wedstrijdverslagen en gaan na afloop langs bij de hoofdrolspelers voor hun reactie. Het verhaal van uw evenement of sportieve ambities schrijven wij ook graag op. Of dit nu voor uw website of een magazine is. Wilt u in de krant? Wij leveren een persbericht op de juiste (en vaak succesvolle) manier aan bij de media.

Sport is onze passie, sport is ons leven

Sportcommunicatie in Leiden
Sport is onze passie. Wij zijn breed geïnteresseerd en goed op de hoogte van de ontwikkelingen in bijna elke professionele sport. Wij hebben opdrachtgevers in de voetballerij, atletiek en draf- en rensport, maar hebben ook over vele andere sporten interviews afgenomen en verhalen gemaakt. Wij kijken hierbij verder dan alleen de hoofdrolspelers op het veld en de baan. Ook de organisatoren, bestuursleden en sponsoren hebben een bijzonder verhaal van enthousiasme en passie. Een verhaal dat wij samen met u graag delen met de rest van de wereld.

Sport

Communicatie

Wij nemen graag de volledige communicatie voor u uit handen

Communicatiespecialist sport in Leiden
Hilgersom Tekstproducties is meer dan tekst alleen. Wij nemen graag de volledige PR en communicatie van uw sportieve evenement uit handen. Wij schrijven op basis van uw wensen een professioneel communicatieplan en gaan samen met onze partners aan de slag met de uitvoering hiervan. Persberichten, het maken van een website, fotografie, video, social media, podcasts; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook wanneer u als bedrijf uw sportieve boodschap naar buiten wilt brengen, gaan wij voor u aan de slag!