Achtste finales TOTO KNVB Beker beloven veel spektakel

19 januari 2021 -

De strijd om de felbegeerde tickets voor de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker barst deze week los. AZ-Ajax is op papier het duel om het meest naar uit te kijken, maar ook de andere wedstrijden kunnen veel spektakel opleveren. De complete traditionele ‘top drie’ komt in actie en een aantal clubs uit de Keuken Kampioen Divisie loert op een stunt van jewelste.

De meeste ogen zijn gericht op AZ-Ajax op woensdag (aftrap 21.00 uur). Beide clubs werken deze weken meerdere topduels af en de vraag is in hoeverre deze strijd nog in de benen van de spelers zit. De Amsterdammers zullen sowieso niet gerust zijn op het bezoek aan Alkmaar. De club staat weliswaar bovenaan in de Eredivisie, maar heeft het traditioneel lastig tegen AZ. Dat de ploeg van Pascal Jansen vorige week in de competitie PSV in eigen huis versloeg, zal meespelen in de hoofden van de Ajacieden.

PSV heeft van de topclubs op papier het gemakkelijkste programma, maar kan op bezoek bij FC Volendam dinsdag niet achterover leunen. Wim Jonk beschikt over een talentvolle ploeg die regelmatig zijn uitschieters heeft in de Keuken Kampioen Divisie. Zo wonnen de Volendammers eerder deze maand met 0-1 op bezoek bij koploper SC Cambuur. De aftrap in Volendam is om 21.00 uur.

Lees verder op TOTOKNVBBeker.nl.

Foto: KNVB Media