zoeken :

 

Laatste nieuwsTekstschrijvers en communicatiespecialisten in Leiden

Stugge teksten en dikke dossiers die niet in uw archiefmappen passen. Wij zitten net als u niet te wachten op een formele, puur zakelijke manier van werken. Met Hilgersom Tekstproducties kiest u voor ervaring, ambitie en enthousiasme. Hilgersom Tekstproducties begrijpt uw passie voor uw organisatie. Wij gaan dan ook met dezelfde gedrevenheid aan de slag.

Teksten

Hilgersom Tekstproducties schrijft voor diverse media zoals websites, nieuwe en social media, seo-campagnes, magazines, brochures, flyers en kranten. U zet ons in voor al uw communicatie-uitingen, zowel extern als intern. Een moeilijke brief? Wij schrijven hem graag. Ook bezoeken wij graag uw evenement en zorgen voor een levendig verslag via Twitter. Wij werken veel voor klanten in de sport-, vrije tijd-, en toerismesector, maar wij hebben ook ruime ervaring in andere branches. Zie daarvoor onze referenties. Zeker wanneer het enthousiasme voor uw organisatie op ons overslaat, gaan wij graag voor u aan de slag.

Video

Hilgersom Tekstproducties gaat met de tijd mee en constateert dat online tekst steeds vaker wordt vervangen door beeld. Daarom hebben wij de cursus 'Digitaal filmen en monteren' gevolgd en afgerond. Hierdoor kunnen wij voor u verzorgen: journalistieke producties, bedrijfsreportages, interviews en sfeerverslagen.

Communicatieprojecten

Wij werken met een groot netwerk van specialisten. Daarom nemen wij graag volledige communicatieprojecten voor u uit handen. Samen met u vormen wij het creatieve brein. Vervolgens coördineert Hilgersom Tekstproducties het volledige communicatietraject van het begin tot het einde. Wij realiseren voor u graag websites, (digitale) magazines, jaar- en jubileumboeken, websites, (digitale) nieuwsbrieven, brochures, flyers en kranten.

Kijk op de website van TimeFly voor meer informatie over de ontwikkeling van jubileummedia. Hilgersom Tekstproducties maakt deel uit van TimeFly.

Kijk op de website van Kortebaandraverijen.nl voor al onze werkzaamheden voor de kortebaansport.


 
    
top